Welcome to the Dash Forum!

Please sign up to discuss the most innovative cryptocurrency!

iBeLink™ DM384M ASIC Dash Miner Support Thread

Discussion in 'Hardware Discussions (ASIC / GPU / CPU)' started by iBeLink, Feb 26, 2016.

  1. andhum

    andhum Member

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Messages:
    44
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    58
    I did a test, point each miner to different pool and guess what happen after a few hours?
    They restarts all in same time and all are connected to the same router so it looks like the network must mostly cause this restarts.
     
    • Like Like x 1
  2. tuppydog

    tuppydog Member

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    251
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    88
    Dash Address:
    XhyHv1cs4T54kD1HXVY7kYZMqo2Kg8hWu4
    My machine is running much better, and I'm unsure exactly what I did, but for pool 0, I finally got it to accept my main pool credentials. However, if you want to do any multi-pool mining (like nicehash or multipool.us), I find that the miner becomes unstable, so I've been sticking to just mining Dash.
     
  3. andhum

    andhum Member

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Messages:
    44
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    58
    I just discover that when you adding pool it is last on list but (and you want it to be as pool 0-first) type pool details,press add pool, press on priority TOP so it is set to 0 then delete first pool from your list and new pool jump from last position to top!
    After that save configuration
    Try it
     
    • Like Like x 1
  4. iBeLink_1

    iBeLink_1 Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    382
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    98
    Thanks to andhum for shared your experience.
    Yeah, it is right way to add your priority 0 pool.
     
  5. Rabinovitch

    Rabinovitch Member

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    103
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    68
    Don't you think that such things should be included in miner's User manual or in other documentation where everyone can find it to configure their devices properly?
     
    • Like Like x 1
  6. iBeLink_1

    iBeLink_1 Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    382
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    98
    It should be our mistake, we take it for granted that the user will deal with it.
    We hope that it no bother our user for a long time.
    Thank you for your pertinent advice.
     
  7. ExtraPound

    ExtraPound New Member

    Joined:
    Jun 18, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi all

    Can you tell me if i can protect the access to miner With password? Or it is a New features?

    Thank you
     
  8. iBeLink_1

    iBeLink_1 Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    382
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    98
    Of course, please focus on our latest version image which will release recently, thanks.
     
  9. ExtraPound

    ExtraPound New Member

    Joined:
    Jun 18, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Please can you add the url
     
  10. iBeLink_1

    iBeLink_1 Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    382
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    98
    We will release it about 3 days later after fully tested, please wait for moment.
    Thanks.
     
    • Like Like x 1
  11. Rabinovitch

    Rabinovitch Member

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    103
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    68
    So?..
     
  12. iBeLink_1

    iBeLink_1 Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    382
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    98
    • Like Like x 1
    • Useful Useful x 1
  13. Rabinovitch

    Rabinovitch Member

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    103
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    68
    Thanx a lot! I'll try it soon.

    p.s. well, I have tried it.

    How can I see that the UI is updated? It's the same as before.
    Why SSH access is closed?
    Why the "Edit" button does not work?
     
    #163 Rabinovitch, Jun 24, 2016
    Last edited: Jun 25, 2016
  14. iBeLink_1

    iBeLink_1 Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    382
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    98

    Attached Files:

    • Like Like x 1
  15. tuppydog

    tuppydog Member

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    251
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    88
    Dash Address:
    XhyHv1cs4T54kD1HXVY7kYZMqo2Kg8hWu4
    Hi iBeLink, any news on making a faster design model yet?
     
  16. Rabinovitch

    Rabinovitch Member

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    103
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    68
    One of my blades mine with 5.56% HWE. How to make it 0%?
     
  17. iBeLink_1

    iBeLink_1 Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    382
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    98
    Reduce your PLL or increase heat dissipation。
    But I think the current HWE will not reduce your hash rate from our experience.
     
  18. RatherDashing

    RatherDashing New Member

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am still having problems with my machine, the original problems have been sorted but the machine keeps giving trouble, now only two blades are running after one of them caught fire.
    I've obviously turned off the machine and won't be running it anymore, I have an expensive paper weight.

    I've mentioned this in the Slack but have no response over the last few days. Consider this a support ticket because this machine is still under warranty and I'd like to get this sorted out as soon as possible.
     
  19. tuppydog

    tuppydog Member

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    251
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    88
    Dash Address:
    XhyHv1cs4T54kD1HXVY7kYZMqo2Kg8hWu4
    Caught Fire? Do you know if was in the power supply region? That is scary, it's something I worry about everyday with all my mining equipment.
     
  20. RatherDashing

    RatherDashing New Member

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    "caught fire" is me being a little dramatic but it is a real fear of mine, but I have it on video shorting with a bit of flame for a second and then powering off and smoking. It was near the fans on the chip itself.
    Thankfully the machine will turn off if something like that happens.
     
  21. tuppydog

    tuppydog Member

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    251
    Likes Received:
    72
    Trophy Points:
    88
    Dash Address:
    XhyHv1cs4T54kD1HXVY7kYZMqo2Kg8hWu4
    That is good to hear, thanks for the info!
     
  22. ExtraPound

    ExtraPound New Member

    Joined:
    Jun 18, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi all

    I tries to add a new pool to my Asic miner

    This is the error

    Action error: Invalid addpool details "XXXXXXX"

    the pool is nicehash

    any idea.?
     
    #172 ExtraPound, Jul 13, 2016
    Last edited: Jul 13, 2016
  23. iBeLink_1

    iBeLink_1 Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    382
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    98
    I guess you input some invalid character or miss some info, for example missing 3336 port for nicehash, or using local input method input invalid char.
    Anyway, if any issue please contact with us.
     
  24. RatherDashing

    RatherDashing New Member

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Have the ibelink dualminer people disappeared completely? They're not responding to my support anymore.
     
  25. iBeLink_1

    iBeLink_1 Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    382
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    98
    Of course not, we are always here.
    Any issue please contact with us, dashtalk, slack, and email, anyway.
     
  26. RatherDashing

    RatherDashing New Member

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well the last time that Lei Ju responded to me was July 13th, I asked a question about shipping costs for new chips to be sent here, asked on the 19th, and on the 22nd.
    Would like to hear back from someone on that so that I can take the offer and have them mailed, but I need to know how much it'll cost me.
     
  27. iBeLink_1

    iBeLink_1 Active Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    382
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    98
    We have cornfirm your request on slack.
    Sorry for the daley respones.
     
  28. vegasguy

    vegasguy New Member

    Joined:
    May 14, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
  29. RatherDashing

    RatherDashing New Member

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Finally back up running, but I cannot connect to the control panel....
    the machine has four blue lights, is connected via ethernet, and i am on the same network.

    http://ibelink

    it says "ibelink’s serverDNS addresscould not be found."
     
  30. vegasguy

    vegasguy New Member

    Joined:
    May 14, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3

Share This Page