Welcome to the Dash Forum!

Please sign up to discuss the most innovative cryptocurrency!

v0.10.13.x RC5 Testing

Discussion in 'Testing' started by eduffield, Sep 3, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Stealth923

    Stealth923 Well-known Member
    Foundation Member

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    343
    Likes Received:
    370
    Trophy Points:
    233
    Just finished my last round of testing with the latest version which fixes Kristov's security concerns.

    All 3 wallets varying sizes, rounds etc all denominated successfully, no major bugs in my opinion.

    I am personally happy for RC5 mainnet release :)

    Edit: I hope we can get the GUI upgrade going again soon as I think this will give it the polish it deserves. Then continue with Instant Transactions / IP Obfuscation!
     
    • Like Like x 1
  2. moli

    moli Grizzled Member

    Joined:
    Aug 5, 2014
    Messages:
    3,262
    Likes Received:
    1,837
    Trophy Points:
    1,183
    I'm using windows wallet v.13.13. I started out attempting to anonymize 100 tdrk, 2 rounds. Got only 1 round when the wallet didn't seem to go further, I then switched to 10 tdrk, 4 rounds... The result ended with 7 tdrk anonymized on the wallet:

    upload_2014-9-21_3-15-54.png

    But as you can see that it should not be 100%, and my wallet keeps getting "Payment to yourself". Something is not working right with Darksend in this matter. Here's the transaction screen:

    upload_2014-9-21_3-20-30.png

    And here's the coin control screen:

    upload_2014-9-21_3-23-12.png

    I would like to see that DS would cooperate with users when they want to change from one setting to another, that it would go smoothly and successfully...
     
  3. qwizzie

    qwizzie Well-known Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    652
    Trophy Points:
    183
    your wallet mentioning 100% but yr input amounts not having reached the rounds you set for them (some even still at round 1) and then getting endless self payments indicates a bug... pls sent yr debug.log and wallet to Evan asap with critical priority.

    edit 1 : made some changes in text as i first misread moli's post
    edit 2 : did you stop anonymization before you changed settings ? or did you apply the new settings
    while wallet was still anonymizing with previous settings ?
     
    #933 qwizzie, Sep 21, 2014
    Last edited by a moderator: Sep 21, 2014
  4. qwizzie

    qwizzie Well-known Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    652
    Trophy Points:
    183
    Completion bar still seems a bit wonky .. sometimes it shows 100% but you can tell its still anonymizing by either a status msg
    ''Submitted to masternode, waiting in que'' or by looking at the input amounts directly and seeing some amounts not reached the set rounds yet.

    [​IMG]
    [​IMG]

    a true 100% is when status msg only shows a constant ''Darksend is idle'' and all input amounts reached set rounds.

    Edit : i forgot that hoovering over the completion bar with your mouse gives you more info about the reached rounds. So no need to use coin control to check the input amounts for reached rounds, you can just hoover with yr mouse over the completion bar.
     
    #934 qwizzie, Sep 21, 2014
    Last edited by a moderator: Sep 21, 2014
  5. UdjinM6

    UdjinM6 Official Dash Dev
    Dash Core Team Moderator

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    3,629
    Likes Received:
    3,538
    Trophy Points:
    1,183
    same strange 100% behavior

    [​IMG]
     
  6. qwizzie

    qwizzie Well-known Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    652
    Trophy Points:
    183
    completion bar would be more accurate if it includes how near we are towards set amount as well how near we are towards set rounds,
    it now looks like it only calculates how near we are towards the set amount .. it doesnt seem to include the rounds.
     
  7. DrkMiner

    DrkMiner Member

    Joined:
    Jun 7, 2014
    Messages:
    204
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    88
    80 DRK / 8 rounds were completed.
    increased to 200 / 8 rounds.

    Now progress bar is at 46%, but when I hover it shows 8 of 8 rounds.
    Hover is not correct.

    Is that a bug? could it be that the 8 of 8 still referring to the previews anon?
     
  8. moli

    moli Grizzled Member

    Joined:
    Aug 5, 2014
    Messages:
    3,262
    Likes Received:
    1,837
    Trophy Points:
    1,183
    Yes, it's still a bug. It's been happening to me too.
     
  9. mbilker

    mbilker Member

    Joined:
    Aug 7, 2014
    Messages:
    55
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    48
    That sucks for the JIRA. I hope that we all learned from that, though, I do applaud you for the backups no matter how old the backup is. Thanks flare!
     
  10. kryptofoo

    kryptofoo Member

    Joined:
    Jul 21, 2014
    Messages:
    114
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    78
    Yeah um the progress bar works fine until you change any settings, at which point unfortunately all bets are off. As much as I like the concept and think we should keep it, I'm pretty sure it's going to raise a lot of questions. Sure would like to see every little piece working correctly for release tomorrow, but this does not affect client functionality.
     
  11. TsuyokuNaritai

    TsuyokuNaritai Active Member

    Joined:
    May 24, 2014
    Messages:
    181
    Likes Received:
    102
    Trophy Points:
    103
    DRK-76 to DRK-79 and DRK-84 are still blank.

    If anyone has reported a bug and they're not sure it's either been fixed or remembered by the devs since JIRA was restored, please check ASAP that it's there and they know about it.

    http://jira.darkcoin.qa/secure/Dashboard.jspa
     
    • Like Like x 1
  12. kryptofoo

    kryptofoo Member

    Joined:
    Jul 21, 2014
    Messages:
    114
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    78
    Google still has cached copies of the old pages... e.g. google for "darkcoin jira DRK-79" click the arrow after the green text to see the cached pages.

    upload_2014-9-21_22-12-46.png

    I went ahead and added a comment to each of 76,77,78,79,84 with just the title and description of each in case the cached copy gets updated before somebody can update the tickets.
     

    Attached Files:

    • Like Like x 2
  13. flare

    flare Administrator
    Dash Core Team Moderator

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    2,426
    Trophy Points:
    1,183
    You are a genius! Thank you, will get this sorted and clean up jira for tomorrows launch :)
     
    • Like Like x 1
  14. TsuyokuNaritai

    TsuyokuNaritai Active Member

    Joined:
    May 24, 2014
    Messages:
    181
    Likes Received:
    102
    Trophy Points:
    103
    Excellent google-fu :)

    Showing them all below as images rather than attachments so people can see better...

    Are any of these still bugs that need fixed for RC5?

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  15. kryptofoo

    kryptofoo Member

    Joined:
    Jul 21, 2014
    Messages:
    114
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    78
    I googled for cached versions on each of DRK-74 through DRK-89 and added comments to each ticket. I couldn't find anything for 86,87, and 89.

    Also: Vertoe reported issues 76-79.
     
  16. flare

    flare Administrator
    Dash Core Team Moderator

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    2,426
    Trophy Points:
    1,183
    76,77,78 and 79 were all addressed by Evan as response to Kristovs' first review.
     
  17. Propulsion

    Propulsion The buck stops here.

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Messages:
    1,008
    Likes Received:
    467
    Trophy Points:
    183
    Dash Address:
    XerHCGryyfZttUc6mnuRY3FNJzU1Jm9u5L
    wallet10.13.13.png

    Wallet is still a little disfigured for me. Possibly from my resolution? 2560x1440.
     
  18. crowning

    crowning Well-known Member

    Joined:
    May 29, 2014
    Messages:
    1,430
    Likes Received:
    2,009
    Trophy Points:
    183
    DRK-84 was me, but it's not a bug but a feature request, and the priority wasn't Major but low.

    Unfortunately I can't change this myself because it looks as if my account got lost as well :sad:
     
  19. TaoOfSatoshi

    TaoOfSatoshi Grizzled Member
    Linguistic Dash Nation Founder Moderator

    Joined:
    Jul 15, 2014
    Messages:
    2,623
    Likes Received:
    2,583
    Trophy Points:
    1,183
  20. moli

    moli Grizzled Member

    Joined:
    Aug 5, 2014
    Messages:
    3,262
    Likes Received:
    1,837
    Trophy Points:
    1,183
    89 was my ticket. Thanks for resubmitting it. Flare, thank you, too. :)
    I think the problems of not reaching the anonymized total + the progress bar + endless "Payment to yourself" fees are related... If they aren't solved in the update version tomorrow, I'll submit to JIRA.
     
  21. flare

    flare Administrator
    Dash Core Team Moderator

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    2,426
    Trophy Points:
    1,183
    This is the golden master (GM) build for RC5 release!

    CI-builds for v0.9.13.14-gff10648

    Windows 32bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/DWD-DRK/QTL/build-127/gitian-win-darkcoin-bin/32/darkcoin-qt.exe
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-win-darkcoin-bin/32/daemon/darkcoind.exe
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...oin-bin/32/darkcoin-0.9.13.14-win32-setup.exe

    Mac OS X:
    http://bamboo.darkcoin.qa/browse/DOD-DRK-107/artifact/QTL/gitian-osx-darkcoin/DarkCoin-Qt.dmg

    Linux 32bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-105/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/32/darkcoin-qt
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-105/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/32/darkcoind

    Linux 64bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-105/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/64/darkcoin-qt
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-105/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/64/darkcoind

    CI-builds for v0.10.13.14-g7e58c99

    Windows 32bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...arkcoin-rc-darkcoin-qt-bin/32/darkcoin-qt.exe
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...coin-rc-darkcoind-bin/32/daemon/darkcoind.exe

    Mac OS X:
    http://bamboo.darkcoin.qa/browse/DOD-DRKRC-44/artifact/QTL/gitian-osx-darkcoin-rc/DarkCoin-Qt.dmg

    Linux 32bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/32/darkcoin-qt
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...gitian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/32/darkcoind

    Linux 64bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/64/darkcoin-qt
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...gitian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/64/darkcoind
     
    • Like Like x 3
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page