v0.10.13.x RC5 Testing

Status
Not open for further replies.

moli

Grizzled Member
Aug 5, 2014
3,255
1,830
1,183
With update 10.13.5 my large input amounts (4096, 2048, 1024) dont seem to get splitted any further and wallet actually thinks it finished
the anonymization process.

Pls check if this happens perhaps in 10.13.6 as well with large wallets .. i will check it myself once i get flare's compiling,
What's your Options setting? I have 5000 to anonymize, 2 rounds. So far I've got 1182 anon DRK, and my large amounts (2048, 4096) haven't got splitted either.
 

qwizzie

Well-known Member
Aug 6, 2014
1,697
815
183
What's your Options setting? I have 5000 to anonymize, 2 rounds. So far I've got 1182 anon DRK, and my large amounts (2048, 4096) haven't got splitted either.
was going for 8 rounds.. Total Balance 20.000 .. Amount to anonymize 19.800
messed with that setting a bit (set to lower amounts etc) but the large input amounts with Darksend Rounds n/a (4096, 2048, 1024) dont seem to split.

Will try with new update soon ...
 

TaoOfSatoshi

Grizzled Member
Jul 15, 2014
2,840
2,648
1,183
Dash Nation
www.dashnation.com
What's your Options setting? I have 5000 to anonymize, 2 rounds. So far I've got 1182 anon DRK, and my large amounts (2048, 4096) haven't got splitted either.
+1

Can confirm this as well. In fact, this is the first thing that hasn't gone right with my wallet throughout the testing....

Sounds like a Jira-worthy issue.

Tao
 

qwizzie

Well-known Member
Aug 6, 2014
1,697
815
183
i like how that Start Anonymization button starts to glow blue when you hoover yr mouse over it, well done.

There is a small detail that bothers me though, that free flowing line just above the button is it ment to be there ?
Personally i think that button could do without it.. just my personal opinion.
 

TaoOfSatoshi

Grizzled Member
Jul 15, 2014
2,840
2,648
1,183
Dash Nation
www.dashnation.com
CI-builds for v0.9.13.6-gc50784d

Windows 32bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/DWD-DRK/QTL/build-118/gitian-win-darkcoin-bin/32/darkcoin-qt.exe
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-win-darkcoin-bin/32/daemon/darkcoind.exe
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...coin-bin/32/darkcoin-0.9.13.6-win32-setup.exe

Mac OS X:
http://bamboo.darkcoin.qa/browse/DOD-DRK-99/artifact/QTL/gitian-osx-darkcoin/DarkCoin-Qt.dmg

Linux 32bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-97/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/32/darkcoin-qt
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-97/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/32/darkcoind

Linux 64bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-97/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/64/darkcoin-qt
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-97/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/64/darkcoind

CI-builds for v0.10.13.6-g03a9bad

Windows 32bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...arkcoin-rc-darkcoin-qt-bin/32/darkcoin-qt.exe
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...coin-rc-darkcoind-bin/32/daemon/darkcoind.exe

Mac OS X:
http://bamboo.darkcoin.qa/browse/DOD-DRKRC-36/artifact/QTL/gitian-osx-darkcoin-rc/DarkCoin-Qt.dmg

Linux 32bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/32/darkcoin-qt
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...gitian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/32/darkcoind

Linux 64bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/64/darkcoin-qt
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...gitian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/64/darkcoind
Flare,

Sent another DRK beer your way! Thank you so much for all the work you do here. May this be a $1000.00 beer one day....

Tao
 
  • Like
Reactions: flare

oblox

Well-known Member
Aug 6, 2014
1,032
537
183
Just so everyone knows, anyone and everyone can post a jira bug posting.
 
  • Like
Reactions: flare

AjM

Well-known Member
Foundation Member
Jun 23, 2014
1,341
575
283
Finland
v6 Wallet, Win7 x64, basic theme.

There is blank button next to Darksend and status text label near by.
It can be clicked and behave like button.

 
  • Like
Reactions: flare

eduffield

Core Developer
Mar 9, 2014
1,084
5,320
183

flare

Administrator
Dash Core Team
Moderator
May 18, 2014
2,286
2,404
1,183
Germany
****** PLEASE UPDATE TO v9.13.7 (Stable) OR 10.13.7 (RC) *******

- Redid the way the progress calculation works (should be smoother now and accurate)
- Updated stable to prepare for enforcement testing

Stable Binaries
http://www.darkcoin.io/downloads/master-rc5/darkcoin-qt
http://www.darkcoin.io/downloads/master-rc5/darkcoind

RC5 Binaries
http://www.darkcoin.io/downloads/rc5/darkcoin-qt
http://www.darkcoin.io/downloads/rc5/darkcoind
CI-builds for v0.9.13.7-g95b3909

Windows 32bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/DWD-DRK/QTL/build-119/gitian-win-darkcoin-bin/32/darkcoin-qt.exe
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-win-darkcoin-bin/32/daemon/darkcoind.exe
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...coin-bin/32/darkcoin-0.9.13.7-win32-setup.exe

Mac OS X:
http://bamboo.darkcoin.qa/browse/DOD-DRK-100/artifact/QTL/gitian-osx-darkcoin/DarkCoin-Qt.dmg

Linux 32bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-98/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/32/darkcoin-qt
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-98/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/32/darkcoind

Linux 64bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-98/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/64/darkcoin-qt
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-98/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/64/darkcoind

CI-builds for v0.10.13.7-gdd3a6a7

Windows 32bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...arkcoin-rc-darkcoin-qt-bin/32/darkcoin-qt.exe
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...coin-rc-darkcoind-bin/32/daemon/darkcoind.exe

Mac OS X:
http://bamboo.darkcoin.qa/browse/DOD-DRKRC-37/artifact/QTL/gitian-osx-darkcoin-rc/DarkCoin-Qt.dmg

Linux 32bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/32/darkcoin-qt
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...gitian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/32/darkcoind

Linux 64bit:
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/64/darkcoin-qt
http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...gitian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/64/darkcoind
 

kryptofoo

Member
Jul 21, 2014
114
36
78
Germany
Just to make sure this gets picked up... the message "...incompatible denominations..." has a typo, it says "Wll retry"
 

olymp

New Member
Sep 3, 2014
21
4
3
I'm not sure is it bug or noramal!
A have linux wallet with 999 tDRK and 61 tDRK of them is anonymized. Anonymized amount is set to 50 tDRK. I send 48 tDRK to faucet address and my wallet left with 1 anonymized tDRK (61 - 48 = 3!). Total wallet amount is 941 wich is ok.
Next thing i mention is that when i left with 1 tDRK anonimized the wallet not start anonymization process to get 50 tDRK. Anon button is ON.
Is there any explanation to act like that or is normal?
 

moli

Grizzled Member
Aug 5, 2014
3,255
1,830
1,183
The Anonymity Level Selection screen is missing in windows wallet v.10.13.7, and the DS Progress Bar keeps showing 24% completion during loading the blockchain, kinda odd to see because there's 0 DRK in the wallet and it's not anonymizing anything. I'm ok with not having the Anonymity Level Selection screen because I know how to set the Options setting and work around but not sure about other users.
 

moli

Grizzled Member
Aug 5, 2014
3,255
1,830
1,183
I'm not sure is it bug or noramal!
A have linux wallet with 999 tDRK and 61 tDRK of them is anonymized. Anonymized amount is set to 50 tDRK. I send 48 tDRK to faucet address and my wallet left with 1 anonymized tDRK (61 - 48 = 3!). Total wallet amount is 941 wich is ok.
Next thing i mention is that when i left with 1 tDRK anonimized the wallet not start anonymization process to get 50 tDRK. Anon button is ON.
Is there any explanation to act like that or is normal?
Have you tried to turn it off and then turn it back on to see if it works?
 

moli

Grizzled Member
Aug 5, 2014
3,255
1,830
1,183
Are you guys testing big amounts? I'm testing 5000 tdrk with 8 rounds.
 

oblox

Well-known Member
Aug 6, 2014
1,032
537
183
I'm still continuing my testing of smaller amounts because I feel many are testing large amounts but the amounts on mainnet will generally be smaller.
 
  • Like
Reactions: flare

JGCMiner

Moderator
Moderator
Jun 8, 2014
364
217
113
Evan, thanks for all the updates and addition of the first time configuration popup.

One small thing, in the final popup where it says you change the settings in options -- it would be best to explicitly state that you set the anonymized amount to any number you desire in the options.

I will leave the wording to you, but we don't want people thinking there is a cap like Minotaur did. Other than that... perfect. :)
 

moli

Grizzled Member
Aug 5, 2014
3,255
1,830
1,183
I'm still continuing my testing of smaller amounts because I feel many are testing large amounts but the amounts on mainnet will generally be smaller.
I think there might be some problem with large amounts not split up properly so I'm testing this big amount, and when it's done, I'll test small amounts again.
 

coingun

Active Member
Masternode Owner/Operator
Jul 8, 2014
489
402
133
masternode.io
I have upgraded to wallet 13.7 and my p2pool node is not happy. Before posting this I went back to wallet 13.5 and all was well with p2pool. When on 13.7 as soon as I start p2pool my debug.log from testnet get spammed with the following:

2014-09-11 00:19:48 maxconnections check 248
2014-09-11 00:19:48 accepted connection 127.0.0.1:47530
2014-09-11 00:19:48 partner 127.0.0.1:47530 using obsolete version 70018; disconnecting
2014-09-11 00:19:48 ProcessMessage(version, 122 bytes) FAILED
2014-09-11 00:19:48 disconnecting node 127.0.0.1:47530

The port increments each time but for whatever reason p2pool can't make the rpc connection. Not sure where this version 70018 is coming from. I have made no adjustments and all other services faucet and block explorer continue to work fine. Did some version number not get updated? Can someone help me understand wtf is going on?
 

chaeplin

Active Member
Core Developer
Mar 29, 2014
749
356
133
I have upgraded to wallet 13.7 and my p2pool node is not happy. Before posting this I went back to wallet 13.5 and all was well with p2pool. When on 13.7 as soon as I start p2pool my debug.log from testnet get spammed with the following:

2014-09-11 00:19:48 maxconnections check 248
2014-09-11 00:19:48 accepted connection 127.0.0.1:47530
2014-09-11 00:19:48 partner 127.0.0.1:47530 using obsolete version 70018; disconnecting
2014-09-11 00:19:48 ProcessMessage(version, 122 bytes) FAILED
2014-09-11 00:19:48 disconnecting node 127.0.0.1:47530

The port increments each time but for whatever reason p2pool can't make the rpc connection. Not sure where this version 70018 is coming from. I have made no adjustments and all other services faucet and block explorer continue to work fine. Did some version number not get updated? Can someone help me understand wtf is going on?

check https://bitbucket.org/dstorm/p2pool...0ee9adbb8b424/p2pool/bitcoin/p2p.py?at=master
change version=70018 to version=70040 (higher than 70035)

https://github.com/darkcoinproject/darkcoin/commit/c50784d0f6702053476fbc5cb020ab4ec1980f56


I will check my node-stratum.
Code:
2014-09-11 01:42:09 receive version message: /nodestratum/: version 70037, blocks=0, us=0.0.0.0:0, them=0.0.0.0:0, peer=11

looks like nodestratum changes version by code.
 
Last edited by a moderator:

coingun

Active Member
Masternode Owner/Operator
Jul 8, 2014
489
402
133
masternode.io
check https://bitbucket.org/dstorm/p2pool...0ee9adbb8b424/p2pool/bitcoin/p2p.py?at=master
change version=70018 to version=70040 (higher than 70035)

https://github.com/darkcoinproject/darkcoin/commit/c50784d0f6702053476fbc5cb020ab4ec1980f56


I will check my node-stratum.
Code:
2014-09-11 01:42:09 receive version message: /nodestratum/: version 70037, blocks=0, us=0.0.0.0:0, them=0.0.0.0:0, peer=11

looks like nodestratum changes version by code.
Thanks! I edited line 22 of /p2pool-drk/p2pool/bitcoin/p2p.py from version=70018 to version=70500 that should do me for all the revision's to come after RC5 launch :)
 
  • Like
Reactions: chaeplin
Status
Not open for further replies.