Welcome to the Dash Forum!

Please sign up to discuss the most innovative cryptocurrency!

v0.10.13.x RC5 Testing

Discussion in 'Testing' started by eduffield, Sep 3, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. moli

    moli Grizzled Member

    Joined:
    Aug 5, 2014
    Messages:
    3,261
    Likes Received:
    1,837
    Trophy Points:
    1,183
    What's your Options setting? I have 5000 to anonymize, 2 rounds. So far I've got 1182 anon DRK, and my large amounts (2048, 4096) haven't got splitted either.
     
  2. TaoOfSatoshi

    TaoOfSatoshi Grizzled Member

    Joined:
    Jul 15, 2014
    Messages:
    2,714
    Likes Received:
    2,609
    Trophy Points:
    1,183
    WooHoo! Awesome sauce...

    Thanks Evan,

    My MNs thank you as well! "Buh-bye NiceHash!"

    Tao
     
    • Like Like x 1
  3. qwizzie

    qwizzie Well-known Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    1,511
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    183
    was going for 8 rounds.. Total Balance 20.000 .. Amount to anonymize 19.800
    messed with that setting a bit (set to lower amounts etc) but the large input amounts with Darksend Rounds n/a (4096, 2048, 1024) dont seem to split.

    Will try with new update soon ...
     
  4. HinnomTX

    HinnomTX Active Member

    Joined:
    Jul 22, 2014
    Messages:
    166
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    103
    Hell yes. Buh-bye ghashio, buh-bye darkcoinboxru.
     
    • Like Like x 1
  5. TaoOfSatoshi

    TaoOfSatoshi Grizzled Member

    Joined:
    Jul 15, 2014
    Messages:
    2,714
    Likes Received:
    2,609
    Trophy Points:
    1,183
    +1

    Can confirm this as well. In fact, this is the first thing that hasn't gone right with my wallet throughout the testing....

    Sounds like a Jira-worthy issue.

    Tao
     
  6. qwizzie

    qwizzie Well-known Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    1,511
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    183
    yeah, if someone can add it in Jira.. with high prio.
     
    • Like Like x 1
  7. qwizzie

    qwizzie Well-known Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    1,511
    Likes Received:
    717
    Trophy Points:
    183
    i like how that Start Anonymization button starts to glow blue when you hoover yr mouse over it, well done.

    There is a small detail that bothers me though, that free flowing line just above the button is it ment to be there ?
    Personally i think that button could do without it.. just my personal opinion.
     
  8. TaoOfSatoshi

    TaoOfSatoshi Grizzled Member

    Joined:
    Jul 15, 2014
    Messages:
    2,714
    Likes Received:
    2,609
    Trophy Points:
    1,183
    Flare,

    Sent another DRK beer your way! Thank you so much for all the work you do here. May this be a $1000.00 beer one day....

    Tao
     
    • Like Like x 1
  9. oblox

    oblox Well-known Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    1,032
    Likes Received:
    537
    Trophy Points:
    183
    Just so everyone knows, anyone and everyone can post a jira bug posting.
     
    • Like Like x 1
  10. AjM

    AjM Well-known Member
    Foundation Member

    Joined:
    Jun 23, 2014
    Messages:
    1,332
    Likes Received:
    570
    Trophy Points:
    283
    v6 Wallet, Win7 x64, basic theme.

    There is blank button next to Darksend and status text label near by.
    It can be clicked and behave like button.

    [​IMG]
     
    • Like Like x 1
  11. eduffield

    eduffield Core Developer

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    1,084
    Likes Received:
    5,319
    Trophy Points:
    183
    Easter egg :) It runs Auto Denom, I was tired of going into the console and typing it
     
    • Like Like x 2
  12. AjM

    AjM Well-known Member
    Foundation Member

    Joined:
    Jun 23, 2014
    Messages:
    1,332
    Likes Received:
    570
    Trophy Points:
    283
    Ahh, understood :)
     
  13. eduffield

    eduffield Core Developer

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    1,084
    Likes Received:
    5,319
    Trophy Points:
    183
    • Like Like x 2
  14. flare

    flare Administrator
    Dash Core Team Moderator

    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    2,287
    Likes Received:
    2,406
    Trophy Points:
    1,183
    CI-builds for v0.9.13.7-g95b3909

    Windows 32bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/DWD-DRK/QTL/build-119/gitian-win-darkcoin-bin/32/darkcoin-qt.exe
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-win-darkcoin-bin/32/daemon/darkcoind.exe
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...coin-bin/32/darkcoin-0.9.13.7-win32-setup.exe

    Mac OS X:
    http://bamboo.darkcoin.qa/browse/DOD-DRK-100/artifact/QTL/gitian-osx-darkcoin/DarkCoin-Qt.dmg

    Linux 32bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-98/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/32/darkcoin-qt
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-98/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/32/darkcoind

    Linux 64bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-98/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/64/darkcoin-qt
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/BL-DRK/QTL/build-98/gitian-linux-darkcoin-bin/bin/64/darkcoind

    CI-builds for v0.10.13.7-gdd3a6a7

    Windows 32bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...arkcoin-rc-darkcoin-qt-bin/32/darkcoin-qt.exe
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...coin-rc-darkcoind-bin/32/daemon/darkcoind.exe

    Mac OS X:
    http://bamboo.darkcoin.qa/browse/DOD-DRKRC-37/artifact/QTL/gitian-osx-darkcoin-rc/DarkCoin-Qt.dmg

    Linux 32bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/32/darkcoin-qt
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...gitian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/32/darkcoind

    Linux 64bit:
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...tian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/64/darkcoin-qt
    http://bamboo.darkcoin.qa/artifact/...gitian-linux-darkcoin-rc-bin/bin/64/darkcoind
     
    • Like Like x 2
  15. kryptofoo

    kryptofoo Member

    Joined:
    Jul 21, 2014
    Messages:
    114
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    78
    Just to make sure this gets picked up... the message "...incompatible denominations..." has a typo, it says "Wll retry"
     
  16. olymp

    olymp New Member

    Joined:
    Sep 3, 2014
    Messages:
    21
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    I'm not sure is it bug or noramal!
    A have linux wallet with 999 tDRK and 61 tDRK of them is anonymized. Anonymized amount is set to 50 tDRK. I send 48 tDRK to faucet address and my wallet left with 1 anonymized tDRK (61 - 48 = 3!). Total wallet amount is 941 wich is ok.
    Next thing i mention is that when i left with 1 tDRK anonimized the wallet not start anonymization process to get 50 tDRK. Anon button is ON.
    Is there any explanation to act like that or is normal?
     
  17. acidburn

    acidburn Active Member

    Joined:
    May 26, 2014
    Messages:
    467
    Likes Received:
    175
    Trophy Points:
    113
    Have you raised it on jira?
     
  18. moli

    moli Grizzled Member

    Joined:
    Aug 5, 2014
    Messages:
    3,261
    Likes Received:
    1,837
    Trophy Points:
    1,183
    The Anonymity Level Selection screen is missing in windows wallet v.10.13.7, and the DS Progress Bar keeps showing 24% completion during loading the blockchain, kinda odd to see because there's 0 DRK in the wallet and it's not anonymizing anything. I'm ok with not having the Anonymity Level Selection screen because I know how to set the Options setting and work around but not sure about other users.
     
  19. moli

    moli Grizzled Member

    Joined:
    Aug 5, 2014
    Messages:
    3,261
    Likes Received:
    1,837
    Trophy Points:
    1,183
    Have you tried to turn it off and then turn it back on to see if it works?
     
  20. moli

    moli Grizzled Member

    Joined:
    Aug 5, 2014
    Messages:
    3,261
    Likes Received:
    1,837
    Trophy Points:
    1,183
    Are you guys testing big amounts? I'm testing 5000 tdrk with 8 rounds.
     
  21. oblox

    oblox Well-known Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    1,032
    Likes Received:
    537
    Trophy Points:
    183
    I'm still continuing my testing of smaller amounts because I feel many are testing large amounts but the amounts on mainnet will generally be smaller.
     
    • Like Like x 1
  22. vertoe

    vertoe Three of Nine

    Joined:
    Mar 28, 2014
    Messages:
    2,573
    Likes Received:
    1,652
    Trophy Points:
    1,283
  23. JGCMiner

    JGCMiner Moderator
    Moderator

    Joined:
    Jun 8, 2014
    Messages:
    358
    Likes Received:
    210
    Trophy Points:
    113
    Evan, thanks for all the updates and addition of the first time configuration popup.

    One small thing, in the final popup where it says you change the settings in options -- it would be best to explicitly state that you set the anonymized amount to any number you desire in the options.

    I will leave the wording to you, but we don't want people thinking there is a cap like Minotaur did. Other than that... perfect. :)
     
  24. moli

    moli Grizzled Member

    Joined:
    Aug 5, 2014
    Messages:
    3,261
    Likes Received:
    1,837
    Trophy Points:
    1,183
    I think there might be some problem with large amounts not split up properly so I'm testing this big amount, and when it's done, I'll test small amounts again.
     
  25. vertoe

    vertoe Three of Nine

    Joined:
    Mar 28, 2014
    Messages:
    2,573
    Likes Received:
    1,652
    Trophy Points:
    1,283
    Darksend Status = Disabled
    Completition = 24%

    on a brand new wallet with 0.0 funds. Default should be 0%?
     
    • Like Like x 1
  26. coingun

    coingun Active Member
    Masternode Owner/Operator

    Joined:
    Jul 8, 2014
    Messages:
    489
    Likes Received:
    402
    Trophy Points:
    133
  27. vertoe

    vertoe Three of Nine

    Joined:
    Mar 28, 2014
    Messages:
    2,573
    Likes Received:
    1,652
    Trophy Points:
    1,283
    It was even 24% right after I started anonymization process. Had to dig into the settings (and hit apply) to refresh the GUI.
     
  28. coingun

    coingun Active Member
    Masternode Owner/Operator

    Joined:
    Jul 8, 2014
    Messages:
    489
    Likes Received:
    402
    Trophy Points:
    133
    I have upgraded to wallet 13.7 and my p2pool node is not happy. Before posting this I went back to wallet 13.5 and all was well with p2pool. When on 13.7 as soon as I start p2pool my debug.log from testnet get spammed with the following:

    2014-09-11 00:19:48 maxconnections check 248
    2014-09-11 00:19:48 accepted connection 127.0.0.1:47530
    2014-09-11 00:19:48 partner 127.0.0.1:47530 using obsolete version 70018; disconnecting
    2014-09-11 00:19:48 ProcessMessage(version, 122 bytes) FAILED
    2014-09-11 00:19:48 disconnecting node 127.0.0.1:47530

    The port increments each time but for whatever reason p2pool can't make the rpc connection. Not sure where this version 70018 is coming from. I have made no adjustments and all other services faucet and block explorer continue to work fine. Did some version number not get updated? Can someone help me understand wtf is going on?
     
  29. chaeplin

    chaeplin Active Member
    Core Developer

    Joined:
    Mar 29, 2014
    Messages:
    749
    Likes Received:
    356
    Trophy Points:
    133

    check https://bitbucket.org/dstorm/p2pool...0ee9adbb8b424/p2pool/bitcoin/p2p.py?at=master
    change version=70018 to version=70040 (higher than 70035)

    https://github.com/darkcoinproject/darkcoin/commit/c50784d0f6702053476fbc5cb020ab4ec1980f56


    I will check my node-stratum.
    Code:
    2014-09-11 01:42:09 receive version message: /nodestratum/: version 70037, blocks=0, us=0.0.0.0:0, them=0.0.0.0:0, peer=11
    

    looks like nodestratum changes version by code.
     
    #629 chaeplin, Sep 11, 2014
    Last edited by a moderator: Sep 11, 2014
  30. coingun

    coingun Active Member
    Masternode Owner/Operator

    Joined:
    Jul 8, 2014
    Messages:
    489
    Likes Received:
    402
    Trophy Points:
    133
    Thanks! I edited line 22 of /p2pool-drk/p2pool/bitcoin/p2p.py from version=70018 to version=70500 that should do me for all the revision's to come after RC5 launch :)
     
    • Like Like x 1
Thread Status:
Not open for further replies.