Welcome to the Dash Forum!

Please sign up to discuss the most innovative cryptocurrency!

sgminer question

Discussion in 'Questions and Help' started by junkbarman, Jun 27, 2014.

  1. junkbarman

    junkbarman New Member

    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    can't seem to link a photo. not sure why
     
    #1 junkbarman, Jun 27, 2014
    Last edited by a moderator: Jun 27, 2014
  2. vertoe

    vertoe Three of Nine

    Joined:
    Mar 28, 2014
    Messages:
    2,573
    Likes Received:
    1,652
    Trophy Points:
    1,283
    Hey, welcome to the forum and sorry for the inconvenience. We are currently re-doing our anti spam settings and things will be even simpler for you soon.
    In the meanwhile, can you describe your problem in words? :)
     
    • Like Like x 1
  3. junkbarman

    junkbarman New Member

    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    [​IMG]
    Trying to post that jpg from mega..


    I'm using sgminer and I'm just figuring this one out.
    In the program, the question i have is where is says connected to, mine says: connected to (null) (stratum) diff 0 as user

    Is the (null) part correct?
     
  4. fra55

    fra55 Member

    Joined:
    Mar 26, 2014
    Messages:
    143
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    68
    You should post your config or bat file.
    Is sgminer updated to the latest version?