Welcome to the Dash Forum!

Please sign up to discuss the most innovative cryptocurrency!

Sgminer error on Windows 10

Discussion in 'Questions and Help' started by Lemon, Jan 3, 2016.

  1. Lemon

    Lemon New Member

    Joined:
    Dec 31, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Please help a fellow lemon out...

    So I've started using sgminer as my dash miner since my CPU may not be the best but I've came across this error that I can't seem to know what is the problem

    Here is a screenshot:
    [​IMG]

    Every time I press the Enter key, it clears the console and crashes.
    Oh, I also installed all of the CUDA drivers for Nvidia if anyone was going to ask.

    Also here is what I put in the .bat file:
    [​IMG]

    I used supernova.cc for my pool and I also used xpool.ca and it still crashes

    Any kind of help would be greatly appreciated :D
     
  2. splawik21

    splawik21 Grizzled Member
    Dash Core Team Foundation Member Dash Support Group Moderator

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    1,916
    Likes Received:
    1,273
    Trophy Points:
    1,283
    Well afaik sgminer is for amd cards what you should use is ccminer...at least it was when I used to mine.... Sub-Ether can you help here please?
     
  3. Lemon

    Lemon New Member

    Joined:
    Dec 31, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Never heard of ccminer, I'll give it a try right now.

    Thank you :D
     
  4. Lemon

    Lemon New Member

    Joined:
    Dec 31, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    I tried out ccminer and I got this error:

    [​IMG]

    Do you think it's my graphics card that isn't compatible?
     
  5. Sub-Ether

    Sub-Ether Well-known Member

    Joined:
    Mar 31, 2014
    Messages:
    1,516
    Likes Received:
    1,254
    Trophy Points:
    183
    I will try to answer as a windows 7 user and hope it is the same for win 10..

    First question, what model is your graphics card and is it amd or Nvidia, I am unclear ?
    Like Splawik says, it sounds like you are mixing up the drivers of Nvidia and Amd for starters, first do a clean uninstallation of all unwanted drivers in safe mode using something like this (you willl not see the chaff unless you're in safemode, btw)
    http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
     
    • Like Like x 1
  6. Lemon

    Lemon New Member

    Joined:
    Dec 31, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Alright, I'll give it a try.
    Oh and my graphics card is by Nvidia, yes. I just got mixed up to which miner I should use... lol

    Thank you for your help! :D
     
  7. splawik21

    splawik21 Grizzled Member
    Dash Core Team Foundation Member Dash Support Group Moderator

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    1,916
    Likes Received:
    1,273
    Trophy Points:
    1,283
    nvidia --> ccminer
    amd --> sgminer