DASH Core - Error, a fatal internal error happened see debug.log for details

Bertrand

New Member
Oct 11, 2018
5
0
1
45
Hi guys,

With Dash Core 0.14.03 on WIndows 10, I have this message just after launching dash core :"Error, a fatal internal error happened, see debug.log for details".

I found aria-debug*.log, there's this message inside :

------------------------------------------------------------

2019-08-18 20:16:38.402|00011304|

C:\build\aria-cpp-v1\clienttelemetry\src\LogManagerImpl.cpp(626): class Microsoft::Applications::Telemetry::ILogger *__thiscall Microsoft::Applications::Telemetry::LogManagerImpl::Initialize(const class std::basic_string<char,struct std::char_traits<char>,class std::allocator<char> > &,const struct Microsoft::Applications::Telemetry::LogConfiguration &) WARNING: Invalid in-ram queue size (20971520), adjusted to max ram queue size

------------------------------------------------------------

Also I unistalled and re-installed Dash Core but still the same problem. I closed my Malwarebytes client and unistalled and re-installed Dash Core but nothing changed.

Any help welcome,
 

Awesum

New Member
Aug 18, 2019
1
0
1
31
You might need to change your Os Windows if you get error message installing it on your system.
 

Bertrand

New Member
Oct 11, 2018
5
0
1
45
I don't get error message when I install it. I get this error message when I launch it.
I have Dash Core installed since more than 2 years on the same computer with WIndows 10. The synchronisation wasn't working anymore, so I upgraded Dash Core, tried to rescan the blockchain and the index and now the Dash core can't launch.
I'm a little worried that I can't find any solution.
 

Bertrand

New Member
Oct 11, 2018
5
0
1
45
I just renamed debug.log to debug.log.old and the synchro is starting again. Will see if it succeeds.
 

qwizzie

Well-known Member
Aug 6, 2014
1,659
800
183
I don't get error message when I install it. I get this error message when I launch it.
I have Dash Core installed since more than 2 years on the same computer with WIndows 10. The synchronisation wasn't working anymore, so I upgraded Dash Core, tried to rescan the blockchain and the index and now the Dash core can't launch.
I'm a little worried that I can't find any solution.
A little bit off topic, but did you put a hotfix out for v0.9.26 ? What is it for exactly ? (its not in the changelog.md)

Edit : oops, wrong bertrand :oops: Forget this reply.
 
Last edited: