Welcome to the Dash Forum!

Please sign up to discuss the most innovative cryptocurrency!

Darksend looping, no mixing occuring

Discussion in 'PrivateSend Questions and Help' started by Ch0nG, Nov 18, 2014.

  1. Ch0nG

    Ch0nG Member

    Joined:
    Oct 3, 2014
    Messages:
    50
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    58
    Update: I let it run overnight last night and it slowly completed (well, 97%) over about five hours.

    Note: I'm using the newest wallet version (as of this writing), v0.10.16.15-beta.

    I've been trying for the last three or four days to re-Darksend my coins due to the recently-resolved security issue with no luck. I had sent myself coins from a paper wallet back to my "hot" wallet so I can reanonymize them.

    I set the "Amount and Rounds" to "50 DRK" (more than I've currently got in my wallet) and "8 Rounds". However, Darksend keeps looping with this:

    Darksend is idle => Darksend request incomplete: Last darksend was too recent. Will retry... => Darksend is idle

    Occasionally it says:
    "Submitted to masternode, waiting in queue..." for 5-10 seconds but goes back to "Darksend is idle." without starting the mixing.

    I've received several payments from non-exchange sources since importing my paper wallet. Is there anything I could try to get this working again?
     
    #1 Ch0nG, Nov 18, 2014
    Last edited by a moderator: Nov 19, 2014
  2. TrippyPippy

    TrippyPippy New Member

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am also getting the same and has been going for a week with 0% so far.

    Also my main balance is decreasing steadily.

    Any ideas ??
     
  3. darkwing

    darkwing Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    149
    Likes Received:
    110
    Trophy Points:
    103
    Latest version is 10.16.16. Should work a lot better.
     
  4. TrippyPippy

    TrippyPippy New Member

    Joined:
    Nov 22, 2014
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am already using 10.16.16 !!
     

Share This Page