Witamy w polskich szeregach darkcoinersowHej Krypto interesuję się trochę więcej niż pół roku, więc staż bardzo krótki. Darkcoina wyłapałem całkiem na początku.. ale zignorowałem go jak większość altów i zgłębiałem wiedzę o BTC. Potem poczytałem o MN, od stycznia planuję rozpocząć skup DRK, tyle ile będę mógł, a w przyszłości postawić własnego MN. Pozdrawiam !
Zastanawialem sie kiedy to admin coinmine.pl przybije piatke i oto on.no to ja tez sie przywitam
Zastanawialem sie kiedy to admin coinmine.pl przybije piatke i oto on.
to jest to ze na kod bitcoina przeszlismy wiec nowe rzeczy wyskakuja. Ale nie przecze ze mi dwa masternody spadly dzisiaj na wersji 11.0.7 odpalam 11.0.10 i zobaczymy ile pociagnal...a tak przy okazji... ostatni update zajal mi pewnie w sumie ze dwa dni (najpierw serwery stratum nie mogly znalez bloku, potem po poprawkach byl zly getblocktemplate, i w koncu dzis sie udalo zmigrowac na nowa wersje...) Poza tym po update moje masternody sie wylaczyly po godzinie, choc je recznie startowalem... echh - im wiecej zmian tym wiecej klopotow
to jest to ze na kod bitcoina przeszlismy wiec nowe rzeczy wyskakuja. Ale nie przecze ze mi dwa masternody spadly dzisiaj na wersji 11.0.7 odpalam 11.0.10 i zobaczymy ile pociagnal...
3d18h34m55s tyle chodzily moje dwa zanim padly..... 2 sztuki nie wiem czy to debug.log sie przeciazyl czy moze procek padl na remote.Moje chodza od wczoraj wieczor na 11.10 i wszystko ok.
Czesc KotWitajcie,
Nowy na forum ale już od jakiegoś czasu obserwujący i inwestujący.
Teraz postaram się aktywniej wspierać projekt