Sorry. Moja pomyłka. Oficjalna zmiana nazwy zaplanowana jest na 25 marca o 1 popołudniu czasu pacyficznego czyli w Polsce będzie około 10 wieczorem(nie jestem pewien co do różnicy czasu)
Witam ponownie, ktoś może mi wytłumaczyć co się właściwie teraz dzieje ?
Portfel nie synchronizuję się z siecią, a górnicy rozwiązują od 22:00 cały czas ten sam blok, z czym jest to związane ?
tak, blad powstal przy bloku w ktorym wylosowany masternode placil % multisig, na adres fundacji, i nie potrafil go przerobic....stad tez wylaczony zostal enforcment i prz\elknelismy zator...
Brakuje mu jedynie 8000 PLN jak mówi.
Pytanie do społeczności i ludzi od PR jest takie, czy chcemy takiej akcji marketingowej w oparciu o zdjęcia z wyprawy.
Spodziewam się, że trzeba by było zrobić i zanieść tam flagę DASH oraz zrobić fotki.
Wyprawa jest solowa, wiec wiążą się z tym zagorzenie że może się coś nie udać np. samo wejście, albo doniesienie flagi, czy zrobienie samego zdjęcia.
Jest ryzyko oczywiście.
Witam ponownie (po długiej przerwie), czy jesteście w stanie polecić jakąś inną giełdę pod wymianę dasha, muszę niestety zmienić, gdyż z wiadomych przyczyn Bitifnex wypiął się na nas. Pozdrawiam
Piszcei zapytania do anszej polskiej gieldy bitmarket o dodanie par dash/btc dash/pln moze jak weicej podan dostana to rozwaza ewentualnosc, ja napisalem do nich 30 czerwca, 9 minut pozniej Pan Krzysztof Szura odpowiedzial ze przekazal sprawe do wlasciwej osoby, od tamtego czasu cisza.... piszcie to beda szanse ze bedziemy miec wlasna pare a to byloby tez cos, troche polakow jest w dashu wiec sadze ze cos bysmy mogli zdzialac.
Jakie macie zdanie w temacie przesunięcia przecinka o 3 pozycje w prawo w dash'u w celu poprawy codziennej użyteczności (oraz w dalszym rzędzie zyskania trochę kapitalizacji rynkowej od biednych zagubionych ludzi, którzy inwestują swoje pieniądze w shitcoiny typu ripple tylko dlatego, że wydają im się tanie monety)?
Przez przesunięcie przecinka mam na myśli zrobienie z jednego dasha: 1,00000000 tysiąca dashy: 1000,00000 na poziomie protokołu, tak aby operować w codzinnym użyciu kwotami nie mniejszymi niż 0,01 dash.