• Forum has been upgraded, all links, images, etc are as they were. Please see Official Announcements for more information

Färdplan för nästa release

Bergstrom

Member
Foundation Member
Detta är en översättning av Duffields text som du hittar här.

v0.10.18.x:

Den senaste utgåvan var en jättesuccé och Darksend mixar (för de flesta användare), transaktionerna är mycket säkra och anonyma. Men det finns fortfarande några problem med implementeringen. Vi kommer att nyttja alla våra nya talanger (Patrick och UdjinM6) till att hjälpa till med omstruktureringen och tvinga fram Darksend-designen under de kommande veckorna.

Ändringar kommer att inkludera:
  • Stänga alla säkerhetsrisker vi kan hitta.

  • Få Darksend-mixen att fungera bättre. (Den fastnar ofta och är inte användarvänlig.)

  • Förbättra Darksend-mixens feedback till användaren.

  • Göra om lite av Darksend-/Masternode-koden för att göra det enklare att förstå.

  • Flytta till 0.9.3 Bitcoin-kodbas, baserad på Darkcoil (tack vare Vertoe).
Efter denna uppdatering vill vi att Darksend ska mixa snabbare (vi siktar på 4 – 8 timmar @ 8 omgångar) och lättare för genomsnittsanvändaren. Vi kommer också att titta igenom koden igen efter risker och stänga alla. Vi får mycket mer uppmärksamhet (bra och dålig) så vi vill att koden ska vara så säker och enkel som möjligt innan vi kastar oss in i att introducera InstantX.

Under denna period kommer InstantX-koden att vara öppen källkod och sammanfogad i projektet. Vi uppmuntrar utvecklarna att titta på implementeringen och ge feedback för att förbättra den innan vi lanserar.

Vi behöver ett nytt utgivningsnamn för den kommande utgåvan. Förslag är välkomna!

Darkcoin-teamet
 
Back
Top