Welcome to the Dash Forum!

Please sign up to discuss the most innovative cryptocurrency!

My Darksend is stuck

Discussion in 'PrivateSend Questions and Help' started by JPCrypto, May 7, 2015.

  1. JPCrypto

    JPCrypto Member

    Joined:
    May 23, 2014
    Messages:
    43
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    48
    I'm running Dash v0.11.2.22-ga79196b-beta (64-bit) on Windows 7. I already have some mixed Darksend coins. I'm trying to mix a new set that I just purchased. I've started Darksend but it has been running for over an hour and is stuck at "Darksend request incomplete: Session timed out, please resubmit.. Will retry..."

    2015-05-07 13:56:40 Last Darksend message: Darksend request incomplete: Session timed out, please resubmit.. Will retry...
    2015-05-07 13:56:46 dseep - Asking source node for missing entry CTxIn(COutPoint(1370b1cb7d30d4a9476b2b15841f3c447458b9086045889710d759f888979693, 1), scriptSig=)
    2015-05-07 13:56:47 dseep - Asking source node for missing entry CTxIn(COutPoint(efd3df6aa0ec059570af09b865756e5de473662abafa6d8673dd4ad2830eb52c, 0), scriptSig=)
    2015-05-07 13:56:50 Last Darksend message: Darksend is idle.
    2015-05-07 13:56:53 dseep - Asking source node for missing entry CTxIn(COutPoint(9c56f4742b4f91e3088e65b55771dd1714dc40d0ac004863cb214c063a63d995, 0), scriptSig=)

    over and over...

    I've clicked "Reset" and no joy. I've clicked "Try Mix" and still no joy.

    Any suggestions to get un-stuck would be greatly appreciated!
     
    #1 JPCrypto, May 7, 2015
    Last edited by a moderator: May 7, 2015
  2. UdjinM6

    UdjinM6 Official Dash Dev
    Core Developer Moderator

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    3,164
    Likes Received:
    3,176
    Trophy Points:
    1,183
    If you have old coins denominated and only some of them anonymized and some is not yet anonymized then it will wait until every denominated inout is anonymized before letting new coins enter anonymization. That is the way to prevent breaking coins too often i.e. getting only smallest denominations all the time. To override such behavior however you can try this: open CoinControl and lock all denominated inputs. That might be impractical however if you have hundreds of them....

    There will be small fix in 0.12 to this behavior too https://github.com/dashpay/dash/pull/323 (but still not ideal though...)
     
  3. JPCrypto

    JPCrypto Member

    Joined:
    May 23, 2014
    Messages:
    43
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    48
    The last time I anonymized coins was days ago. All of them should be mature now.
     
  4. UdjinM6

    UdjinM6 Official Dash Dev
    Core Developer Moderator

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    3,164
    Likes Received:
    3,176
    Trophy Points:
    1,183
    Hmm... Was new coins denominated already (i.e. was there "Creating Denominated" or smth like that after you received new coins?) or did you stuck at the very beginning of the process?
     
  5. JPCrypto

    JPCrypto Member

    Joined:
    May 23, 2014
    Messages:
    43
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    48
    It was/is stuck at the very beginning of the process.
     

Share This Page