Masternode not recieving payments.

Myshadow

New Member
May 27, 2014
7
1
3
Shows up here, http://drk.poolhash.org/darksend.html but is one of the nodes without a TXhash.
listtransactions shows the following but no others:

{
"account" : "",
"address" : "Xo84kNevt7eBcvz6k4WbjuEbu31fdzMYki",
"category" : "receive",
"amount" : 1000.00000000,
"confirmations" : 352,
"blockhash" : "00000000000fe04993169d10a3a11a8cecbfb3ba9c4dc5401d18ccf7af84f8f9",
"blockindex" : 1,
"blocktime" : 1401878178,
"txid" : "3fd2050846c415ee039ee047a0d97e59def783073820a65c92f0266790df8d18",
"time" : 1401878178,
"timereceived" : 1401878308
}

Anyone have any ideas why its not recieving anything and the TX hash doesn't show up?

Cheers!
 

Myshadow

New Member
May 27, 2014
7
1
3
awesome :) that'd be why, thanks brilliantrocket. so the TX hash missing isn't relevant then? thought it was a bit wierd thats all.
 

vertoe

Three of Nine
Mar 28, 2014
2,573
1,652
1,283
Unimatrix Zero One
awesome :) that'd be why, thanks brilliantrocket. so the TX hash missing isn't relevant then? thought it was a bit wierd thats all.
If it says "YES/YES" you should be fine. It might be a bug at the website you mentioned.

does darkcoind masternode debug say "successfully started masternode"?
 

Myshadow

New Member
May 27, 2014
7
1
3
Thanks Vertoe, says YES/YES and the debug successfully started masternode. All i'm waiting for now is RC3! :)
 

yidakee

Well-known Member
Foundation Member
Apr 16, 2014
1,812
1,168
283
Well that is very odd. You didnt receive it on an address 0. should not be able to authorise the node.
 

Myshadow

New Member
May 27, 2014
7
1
3
It seems ok now looking at the list... Was probably something to do with incoming ports (hadn't enabled port 9999). I guess i'll find out after the 20th if its working as intended :)