Search results

  1. G

    MPOS DarkcoinTalk's Official Pool Thread!

    I launched it and it gave me a failure prompt but seems to be running though. I'll try restarting, messing around with the settings, and see how it goes. I appreciate all the help, Marduk. I'll post again sometime tonight or tomorrow with an update. Thanks.
  2. G

    MPOS DarkcoinTalk's Official Pool Thread!

    I know it's using the sgminer.conf file because cmd is giving me the Loaded sgminer.conf file, but it seems I've found my way into the same problem now that you were having with my config. A bunch of invalid nonce count - HW errors. Any idea why?
  3. G

    MPOS DarkcoinTalk's Official Pool Thread!

    Windows 7, and there's an executable file included in the sgminer download. Would creating a batch file solve the problem?
  4. G

    MPOS DarkcoinTalk's Official Pool Thread!

    I just opened it through command prompt and it's asking me to specify at least one pool server, which to my knowledge i have already done with this line, "url" : "stratum+tcp://mining.darkcointalk.org:3333", What the hell is going wrong?
  5. G

    MPOS DarkcoinTalk's Official Pool Thread!

    Opening it through Command Prompt?
  6. G

    MPOS DarkcoinTalk's Official Pool Thread!

    I am at a loss. I cannot see anything missing in the conf file. Here it is exactly as it's written, other than the user and password of course, { "pools" : [ { "url" : "stratum+tcp://mining.darkcointalk.org:3333", "user" : "weblogin.workername", "pass" : "workerpassword" } ]...
  7. G

    MPOS DarkcoinTalk's Official Pool Thread!

    Thanks for your response Marduk, I've changed the kernel to darkcoin-mod and it loads the conf file but it only partially loads and gives me the prompt to "Start with -T to see what failed to load." Is there anything specific that could be causing this error?
  8. G

    MPOS DarkcoinTalk's Official Pool Thread!

    Hey everyone, I'm attempting to configure my miner to work with the darkcointalk pool but i keep running into the same fatal JSON error. I have been trying to figure out what the problem is but to no avail, would someone look it over and possibly give me the solution to the problem. ./sgminer...